cropped-logo.png

Tapahtumat

Seelarin kesä 2024

Seelari avaa ovensa vappuna ja kesään kuuluu  hyvän ruuan, virvokkeiden ja oulun merellisimmän terassin lisäksi ohjelmallisia iltoja viime kesän tapaan: torstaisin lauluiltajameja, perjantaisin Summer Vibes DJ-iltoja, livekeikkoja ja uutena keskiviikkoisin Bachata & kizomba Partyja! Stay tuned!

Bachata & Kizomba Party

11.5./22.5./5.6./19.6./3.7./17.7./31.7./14.8./28.8.

Ihastuttava bachata & kizomba -musiikki täyttää Hietasaaren Seelarin tulevana keväänä ja kesänä! Seelarissa tanssitaan lauantaina 11.5. klo 18-21 ja siitä eteenpäin keskiviikkoisin klo 19-22. Tervetuloa mukaan!

Levylautasella soi sielua hiveleviä lattari- ja angolalaisrytmejä moneen makuun. Erityisesti bachatan sekä kizomban ja semban rytmit siivittävät tanssijansa unohtumattomaan tanssihurmokseen! Toki mukaan mahtuu reilusti salsaa sekä mausteiksi myös cha cha, son, merengue ja bolerokin.

Sään salliessa tanssit levittäytyvät upealle terassille asti.
Tervetuloa tanssimaan tai ihan vain nauttimaan loistavasta tunnelmasta, hyvästä ruuasta ja raikkaista virvokkeista meren rannalla!

Lauluiltajamit

27.6./4.7./11.7./18.7./25.7.

Juhannuksesta eteenpäin torstai-iltaisin klo 20-22 Seelarilla lauluiltajamit! Tervetuloa laulamaan ja soittamaan yhdessä isolla porukalla. Lauluiltajamit pidetään aina sään salliessa ulkona ja lauluvihkot sisältävät sanojen lisäksi soinnut.

Lauluiltaa vetää virtuoosimainen muusikko Matti Manninen ja vieraiden käyttöön on tarjolla kitaraa, ukuleleä, rumpua ja muita soittimia. Olet myös tervetullut saapumaan oman akustisen soittimesi kanssa, tuo ainakin lauluäänesi ja antaudu sielulle hyvää tekevään kesäiseen yhteismusisointiin! 

Electric Summer Vibes

28.6./5.7./12.7./19.7./26.7./

Taitavana tanssittajana ja tunnelmanluojana tunnettu DJ Tribos tarjoilee perjantaisin Seelarin terassilla sielukasta tanssimusaa genreen katsomatta klo 16-22. ❤️
 
DJ Tribos tunnetaan mm. kulttuuriyhdistys LaavU:n takaa sekä teknoon keskittyvästä musiikistaan josta on aistittavissa niin hypnoottista energiaa kuin kaunista mielenmaisemaa.

 

Seelari Live!

Paikallisia bändejä Seelarilla kesällä 2024!

Rällä 21.6

Stache Duo Big Band 29.6

Hulentka 6.7.

Teeri&Tuohimaa 13.7.

Neondad 20.7.

Ajankohtaista

Seelarin Cityjuhannus

Tervetuloa Hietasaaren Seelariin viettämään ihanan merellistä ja tunnelmallista keskikesän juhlaa! Seelarin juhannus on täynnä iloista yhdessäoloa, hyvää ruokaa&juomaa ja ohjelmaa. Juhannusaaton menoa siivittää oululainen kansanmusiikkiyhtye

Lue lisää »

Bachata & kizomba Party!

hastuttava bachata & kizomba -musiikki täyttää Hietasaaren Seelarin tulevana keväänä ja kesänä! Seelarissa tanssitaan lauantaina 11.5. klo 18-21 ja siitä eteenpäin keskiviikkoisin klo 19-22 22.5./5.6./19.6./3.7./17.7./31.7./14.8./28.8.

Lue lisää »

Seelarin vappubrunssi

Kevät tulee ja sen mukana Seelarikin herää talviunestaan! Ainutlaatuinen Seelarin vappubrunssi katetaan taas vapunpäivänä 1.5. 2024. Tiedot tarkentuvat lähempänä tapahtumapäivää -pysy siis kuulolla! Tervetuloa merelliseen

Lue lisää »

Seelarin joululaulajaiset

Jouluiset sävelet ja lämpöinen tunnelma valtaa Seelarin lauantaina 9.12. klo 11-16 ❤️ Tervetuloa laulamaan yhteislauluja, nauttimaan glögiä & kahvilan herkkuja ja suussa sulavaa joulupuuroa sekä

Lue lisää »

Seelarin venetsialaiset

Tervetuloa nauttimaan Seelarin ainutlaatuisesta venetsialaistunnelmasta: yhdessäolosta, musiikista, hyvästä ruuasta sekä upeasti valaistusta ympäristöstä lauantaina 26.8. Illan ohjelma: Buffetillallinen on tarjolla klo 18-21 (kattaukset klo 18

Lue lisää »

Yhdessä kumppanimme OTPS ry:n kanssa järjestämme Seelarissa ja sen ympäristössä mukavia tapahtumia. Seuraa ilmoitteluamme!

Syyskuussa 3.9. osana Oulu-päiviä OTPS ry järjestää Puuvenenäyttelyn, jossa on mukavaa ja mielenkiintoista puuhaa koko perheelle.